Menu

Sincere – Barrel-Aged

The Conscious Choice

Sincere Barrel-Aged fra Paraguay vil med sine kraftige noter af
citrus og sydamerikanske krydderier, tage dig direkte med til
Syd Amerika. Nyd den on the rocks eller med en god tonic.

“Sincerely gin”

Til produktionen af Sincere bruges søde appelsiner, syrlige appelsiner, mandariner, pomelo og tre forskellige slags lime. Alle ingredienser høstes lokalt og er økologiske. Alle frugterne tilsættes alkoholen sammen med økologisk amerikansk enebær og trækker i 24 timer ved omkring 50Co. Selve basen er det vi kalder ekstra neutral alkohol på 96%

“If life gives you lemons, make gin”

Sincere produceres i Paraguay i Sydamerika og er en rigtig tropisk gin. Efter citrus og enebær har trukket i alkoholen i 24 timer, klargøres der en ”gin basket”, hvor lokale ingredienser som angelikarod, stjerneanis, orrisrod, nelliker, kanel, lyserøde peberkorn, citrongræs og congorosa tilsættes. Alle ingredienser er økologiske.

Det bæredygtige valg

Destillationsprocessen påbegyndes ved, at mæsken varmes op og alkoholen begynder at fordampe. I destillationsprocessen er poserne med citrus stadig i kedlen, og alkoholen fordampes og sendes igennem en “gin basket”, hvor alle urterne afgiver smag.

Til sidst opsamles den færdige gin, som efterlagres på amerikanske whiskyfade i 45 dage. Lagringen på træfade giver mere kompleksitet til den færdige gin og er også med til at give den flotte farve til den færdige gin. Vi har valgt at flaske vores gin på 47% – Den lidt højere alkohol er nødvendig, da vores gin indeholder mange naturlige olier fra skallen af citrusfrugterne. De naturlige olier opløses i den højere alkohol, som sammen med fadlagringen er med til at give den optimale smag.

Gin Sincere er økologisk produceret i Paraguay. Alle underleverandører, der leverer ingredienser til destilleriet, får en ordentlig og fair betaling for deres produkter. Destilleriet har deres egne økologiske sukkerrørsmarker, som bruges i produktionen af alkohol.

De pressede sukkerør knuses og brændes i egen keddel, som driver en lille dampturbine, der generer elektricitet. På den måde er destilleriet selvforsynende med energi, og sukkerrørerne indgår herved som en genanvendelig bæredygtig ressource til produktion af strøm.

Ginnen

→ 700 ml flasker

→ 47% VOL

→Økologisk produceret i Paraguay

→ Kraftige citrus og sydamerikanske krydderinoter

→Lagret på amerikanske bourbonfade

→ Baseret på den mest bæredygtige løsning, som understøtter den enestående smag

→ Vi vælger aldrig bare den nemme løsning. Vi gør tingene på den rigtige måde – også selvom det ikke er den letteste

→ Se også Sincere Pure

Opskrift

  • 4cl – Sincere – Barrel Aged
  • 8cl – God tonic (f.eks. Fever-Tree Indian Tonic)
  • Isterninger
  • 10 stk røde pebberkorn
  • 1 skive citron

Kan købes her

Whisky.dk
Whisky.dk

Scandlines Boardershop – Zur Westmole 1a, 23769 Fehmarn, Germany

Designed by fingerspitz*