Menu

Gin Sincere

Økologisk gin med power

47% økologisk gin med fuld skrald på smagen.
Nyd essensen af Sydamerika i en flaske!

“Sincerely Gin”- Økologisk Gin

Til produktionen af Gin Sincere bruges søde appelsiner, syrlige appelsiner, mandariner, pomelo og tre forskellige slags lime. Alle ingredienser høstes lokalt og er økologiske. Alle frugterne tilsættes alkoholen sammen med økologisk amerikansk enebær og trækker i 24 timer ved omkring 50Co. Selve basen er det vi kalder ekstra neutral alkohol på 96%

Gin Sincere fås i tre spændende smagsvarianter:
Pure (enebær, citrusfrugter og lokale Sydamerikanske krydderier)

Bougainvillea (enebær, citrusfrugter og lokale Sydamerikanske krydderier samt bougainvilleablomst)

Barrel aged (Sincere PURE lagret i 45 dage på bourbonfade)

Legado Distillery Paraguay
Økologisk Gin Sincere Pure & Barrel Aged

“If life gives you lemons, make Gin”

Gin Sincere produceres i Paraguay i Sydamerika og er en rigtig tropisk gin. Efter citrus og enebær har trukket i alkoholen i 24 timer, klargøres der en ”gin basket”, hvor lokale ingredienser som angelikarod, stjerne anis, Orris rod, nelliker, kanel, lyserøde peberkorn, citrongræs og congorosa tilsættes. Alle ingredienser er økologiske.

Det bæredygtige valg

Destillationsprocessen påbegyndes ved, at mæsken varmes op og alkoholen begynder at fordampe. I destillationsprocessen er poserne med citrus stadig i kedlen, og alkoholen fordampes og sendes igennem en “gin basket”, hvor alle urterne afgiver smag.

Til sidst opsamles den færdige gin, som så er klar til at blive flasket.

Vores gin er flasket på 47%, fordi ginnen indeholder mange naturlige olier fra citrusfrugter. Når alkoholen kommer under de 46-47%, kan ginnen blive en lille smule uklar i farven. Dette er ikke en fejl, men skyldes blot at olierne fra citrusfrugterne ikke er opløselige i vand. På samme måde vil du også opdage, at farven går fra klar til grå, når du tilsætter tonic til vores gin, fordi alkoholen sænkes.

Gin Sincere er økologisk produceret i Paraguay. Alle underleverandører, der leverer ingredienser til destilleriet, får en ordentlig og fair betaling for deres produkter. Destilleriet har deres egne økologiske sukkerrørsmarker, som bruges i produktionen af alkohol.

De pressede sukkerrør knuses og brændes i egen kedel, som driver en lille dampturbine, der generer elektricitet. På den måde er destilleriet selvforsynende med energi, og sukkerrørene indgår herved som en genanvendelig bæredygtig ressource til produktion af strøm.

Kan købes her

Whisky.dk
Whisky.dk

Scandlines Boardershop – Zur Westmole 1a, 23769 Fehmarn, Germany
Stream und Whisky

Designed by fingerspitz*