Menu

The SKUNK
Rum

Kapow på smagen!
Funky, økologisk, danskproduceret
hvid rom til din cocktail.

Åbn en Skunk rum og rummet fyldes af duften
af modne, tropiske frugter, karamel og krydderier!
Hvid cocktailrom i en klasse for sig..

Konceptet
Skunk Rum er nytænkning af hvid rom. Udviklet med ønsket om at tilføre karaktér og styrke i duft og smag i din yndlingscocktail. At bringe den til nye højder. Vi vil ganske enkelt bevise, at hvid, ulagret rom også kan være en kæmpe smagsoplevelse. Vores eksperimenteren med forskellige gærtyper og lange fermenteringsprocesser giver ekstra power på smagen og alsidighed i smagsoplevelsen.
The Skunk rum er inspireret af Jamaica. Nu har vi bragt produktionen af blomstrende og farverig HVID rom til vores breddegrader – og givet den et ordentligt skrald nytænkning. En ny yndlingsrom til dig, der vil have ekstra power til din cocktail og gå på opdagelse!

Duften & Smagen
Stinkdyret er kendt for at kunne frigive en meget stærk duft. Derfor har vi kaldt denne romserie for Skunk Rum. Du er ikke i tvivl når du åbner en flaske. Der breder sig med det samme en fantastisk sødlig duft af tropiske frugter, moden banan og krydderurter i rummet. Du får med det samme lyst til at smage. Vores SKUNK RUM er desuden flasket på 69,3%. Dette har vi valgt for at give dig den største oplevelse smagsmæssigt.

The Skunk Rum i det fri

Varianterne
Serien består pt af fire, funky varianter. To med en fast smagsnote til din yndlingscocktail, og to hvor hvert
batch er unikt og begrænset i antal – til dig der vil udforske og inspireres.

The Skunk Rum:
Lad dig overraske! SKUNK RUM skifter hele tiden karakter. Fra batch til batch vil du opleve at smagen i flasken ændrer sig konstant. Tjek derfor altid hvilket batchnummer, du drikker. Kig bag på flasken eller læs mere her på siden. Batch #1 har fuld smæk på moden banan, overmoden ananas, tropiske frugter og flødekaramel. Alle batches er begrænset i antal og fås kun så længer lager haves.

Spottet Skunk Rum:
Du dufter med det samme tropisk frugt, karamel og en kraftig duft af solbær. Brug fx Spottet Skunk til at give din Mai Tai eller Daiquiry cocktail en enestående eksplosion af frugt og solbær, der kilder helt ud i tæerne.

Striped Skunk Rum:
Bring din Daiquiry eller Mojito til nye højder! Striped Skunk er baseret på myntegær. Den lange fermentering giver stærke noter af karamel, tropisk frugtsødme og stærke myntenoter.

Hooded Skunk:
Hooded Skunk er fadlagret på egetræsfade. Vi udvælger batches af de øvrige Skunk varianter, som vi synes egner sig bedst til fadlagring. Akkurat som The Skunk Rum varierer Hooded Skunk fra batch til batch. Til trods for sin høje alkoholprocent tilfører Hooded Skunk sødme og blødhed fra fadlagringen til din cocktail. Alle batches er begrænset i antal og fås kun så længer lager haves.

Økologi og bæredygtighed:

Som for alle A Clean Spirits produkter er Skunk Rum også udviklet baseret på vores DNA om at gøre rommen så bæredygtig som muligt. Melassen er økologisk melasse fra Paraguay. De forskellige, anvendte gærtyper er ligeledes økologiske. Destillering og produktion foregår i Danmark. Flaskerne er af 96% genbrugsglas.

Designed by fingerspitz*