Menu

The SKUNK
Rum

Økologisk, danskproduceret rom,
inspireret af Jamaica.

Vores Skunk Rum tager dig med under de varme
himmelstrøg på Jamaica med sine smagsnoter af
moden banan, overmoden ananas, tropiske frugter og flødekaramel.

Konceptet

Skunk Rum er nyeste skud på stammen hos A Clean Spirit. Rommen er inspireret af Jamaica og vores ønske om at bringe produktionen af den blomstrende og farverige rom til det kolde nord. Vi har eksperimenteret med forskellige gærtyper og fermenteringsprocesser, som giver masser af smag og gør at hver batch bliver unik. Ved hvert batch ændrer vi lidt i produktionen, som gør at ikke to batches bliver ens og at hvert batch kommer i et begrænset antal.   

Vi arbejder på at udvide vores Skunk Rum familie og sender snart flere på markedet.

The SKUNK Rum

Er karakteriseret ved at hvert batch er unik. Ved hvert batch bliver der brugt enten en ny type gær, en ny fermenteringsmetode eller både en ny gær og en ny fermenteringsmetode. Dette garanterer at ikke to batches bliver ens og gør at hver batch Skunk Rum tilføjer en ny smagsoplevelse til dine drinks. 

The Skunk Rum i det fri
The Skunk Rum Tiki cocktail

Smagen

Stinkdyret er kendt for sin evne til via kirtler at danne en karakteristisk duft, som også er brændbart. Det samme gør sig glædende for vores Skunk Rum, som har en kendetegnende duft og smag af moden banan, overmoden ananas, tropiske frugter, samt flødekaramel. Den er også meget brændbar, hvilket gør den velegnet i tiki drinks. Vi har valgt at bibeholde en høj alkoholprocent, da det bidrager til en kraftig og smagfuld rom.

Designed by fingerspitz*