Menu

Bæredygtighed
med vind i sejlene

Ron Sostenible og CERO2 fragtes
fra Den Dominikanske Republik til Europa
med sejlskib – helt uden motorkraft

Det bevidste valg

Pionér indenfor bæredygtigt købmandsskab

Vi er ikke filantroper, men vi vil inspirere forbrugerne til at træffe bæredygtige valg, når de rækker ud efter en vare på hylden. For os handler det om at udvise omtanke gennem hele værdikæden samtidig med, at vi driver en sund forretning. Med smagen som kompas, er vores mission at udvikle og fremme gennemført innovative bæredygtige kvalitetsprodukter til fair priser. Og det forpligter.

Nytænkning i produktudvikling såvel som hele værdikæden

Akkurat ligesom morgendagens forbruger ved vi, at det bidrager til en allerede fantastisk smagsoplevelse, når produktet er fremstillet ansvarligt og bæredygtigt. Tag nu bare vores Ron Sostenible, som betyder bæredygtig rom på spansk. Rommen bliver fremstillet på et af verdens mest grønne destillerier i Den Dominikanske Republik. Herfra bliver den fragtet i tønder på sejlskib – helt uden motorkraft. Først når rommen kommer til Europa, bliver den hældt på flasker, som er lavet af omsmeltet 96% genbrugsglas. Det reducerer C02-udslippet radikalt.

Bæredygtighed er kernen i det, vi gør

Gennem hele værdikæden har vi blikket rettet mod, hvordan vores forretning påvirker vores bæredygtige fodaftryk. Vores holdning og adfærd rodfæster sig i tre værdier: Ansvarlighed, Respekt og Tillid. På den måde understøtter vi FNs Verdensmål, særligt verdensmålene nr. 8, 12 og 13.

For A Clean Spirit handler det altid om:

Grøn bæredygtighed – vi forpligter os til en bæredygtig værdikæde fra råvare, over fremstilling til klimavenlig transport og emballage.

Social bæredygtighed – vi bestræber os på at drive en virksomhed, der genspejler vores holdning til social og lokal ansvarlighed.

Økonomisk bæredygtighed – vi vil bevise, at omlægning til en mere bæredygtig indkøbspraksis giver sorte tal på en grøn bundlinje.

Kreativ bæredygtighed – vi søger konstant at innovere smagfulde kvalitetsprodukter og værdikædeløsninger ved at udfordre konventionerne og det ’umulige’.

A Clean Spirit blev stiftet i 2020 af Bintu Singh. Sammen med sine investorer repræsenterer han international erfaring og stærke kompetencer indenfor shipping og handel.

Verdensmål: 8 Anstændig jobs og økonomisk vækst + 12 Ansvarligt forbrug og produktion + 13 Klimaindsats.

Stærkt hold bag A Clean Spirit

Bintu Singh, founder og idemand bag A Clean Spirit. Han er uddannet speditør med speciale i søfragt og har arbejdet med international handel og transport i 15 år. Både som selvstændig og som speditør, senest som Ocean Freight Manager hos YOYO Global Freight.

I 2008 var Bintu Singh medstifter af 1423 World Class Spirits, som endte med at blive en af Danmarks førende importører af rom med eksport til mere end 20 lande. I 2017 solgte han virksomheden til de øvrige partnere.

Med sine stærke kompetencer og erfaring indenfor spiritusmarkedet, prissætning, import, afgifter, fragt og internationalt salg m.m. har Bintu Singh nu kastet sig over udvikling af bæredygtige kvalitetsprodukter.


Erfarne investorer i ryggen

Søren Offer Madsen, ejer af Reffo Invest. Søren grundlagde Dymak i 1997. I dag er Dymak den største importør af boligindretning til blomstervirksomheder i verden. De sidste 6 år har Søren boet i Florida hvor han har opbygget Dymaks amerikanske forretning. I 2019 solgte Søren Offer Madsen Dymak og flyttede tilbage til Odense. Herfra driver han bl.a. Reffo Invest, som er et investerings- og konsulentfirma, der sigter mod at katalysere bæredygtige virksomheder til kommerciel succes internationalt.

Lars Bruntse er CEO og Co-owner i Reffo Invest. Han har mange års erfaring fra møbelkontraktmarkedet som international salgs- og marketingchef og som forretningsudviklingschef hos HOWE A/S. Før Lars Bruntse kom til Reffo Invest, var han international salgs- og marketingchef og siden administrerende direktør for den innovative polymerproducent Covestro A/S, som han ledede gennem en M&A-proces.

CSR

Code of Conduct
Privatlivspolitik

Designed by fingerspitz*