Menu

Spotted
SKUNK RUM

Økologisk, danskproduceret rom,
inspireret af Jamaica.

Vores Spotted Skunk Rum tager dig med under de varme himmelstrøg på Jamaica med sine smagsnoter af solbær, flamberet ananas, modne bananer og tropiske frugter.

Konceptet

Jamaicansk rom er kendt for sin karakteristiske smag. Rommen skabes med udgangspunkt i en lang fermenteringsproces, samt brugen af unikke gær stammer til fermenteringen. Metoderne skaber et højt indhold af estere, som tilføjer masser af smag til rommen bl.a. i form af frugtnoter.    

Med Skunk-familien har vores mål været at bringe disse metoder til Danmark. Alle fire rom er økologisk certificeret og fyldt med smag, aroma og duft, samt en høj alkoholprocent. Hver rom har sine unikke kendetegn, som du kan læse mere om her: The SKUNK Rum, Striped SKUNK Rum, og Hooded SKUNK Rum.

Spotted SKUNK Rum

Er produceret ved brug af en høj ester-gær, fremstillet til at skabe en masse estere i romproduktionen, tilføre smagsforbindelser og give en ekstra frugtig smag og duft. Spotted Skunk Rum har smagsnoter af solbær, flamberet ananas og tropiske frugter, hvilket gør rommen til et perfekt match til enhver daiquiri

Spotted Skunk Rum flasker i det fri
Spotted skunk rum tiki cocktail

Smagen

Stinkdyret er kendt for sin evne til via kirtler at danne en karakteristisk duft, som også er meget brændbart. Det samme gør sig glædende for vores Spotted SKUNK Rum, som har en kendetegnende duft og smag af solbær, flamberet ananas, modne bananer og tropiske frugter. Den er også brændbar, hvilket gør den velegnet i tiki drinks. Vi har valgt at bibeholde en høj alkoholprocent, da det bidrager til en kraftig og smagfuld rom.

Spotted Skunk Rum Flaske

Spotted SKUNK Rum

→ Smagsnoter: solbær, flamberet ananas, modne bananer og tropiske frugter

→ Fermenteret i 2,5 uger på høj-ester-gær

→ Produceret i Danmark på økologisk melasse fra Paraguay

→ Inspireret af jamaicansk rom

→ Genbrugs-glasflasker

→ 500 ml flasker

→ 69,3% VOL

→ Se også
The SKUNK Rum’,
Striped SKUNK Rum’, og
‘Hooded Skunk’

Designed by fingerspitz*