Menu

Bæredygtighed: Spiritus startup – A Clean Spirit styrker rækkerne med ny CEO og fremtidig partner Mark Winslow fra Scandlines.

Mark Winslow tidligere Commercial Senior Vice President ved Scandlines og salgsdirektør ved Pernod Ricard Travel Retail tiltræder som ny CEO og partner i den bæredygtigheds-fokuserede spiritus virksomhed A Clean Spirit. Med næsten 20 års erfaring i kommerciel forretning med premium brands, bringer Mark Winslow et væld af viden og ekspertise til den fortsatte udvikling i A Clean Spirit.

“At der i kernen af en forretningsmodel allerede er en dyb forståelse af, at bæredygtighed ikke bare er et buzzword, men et grundlæggende princip, som skal guide alle vores beslutninger, er essentielt. Vi må erkende, at vores handlinger har vidtrækkende konsekvenser, og derfor prøver vi at tage det fulde ansvar for at reducere vores klimamæssige fodaftryk. Jeg har altid været en stærk fortaler for premiumisering gennemgående i produktets vej gennem værdikæden, men det skal være med vores øjne rettet mod, hvordan vi også forvalter en ansvarlig og bæredygtig forretningsmodel.” siger Mark Winslow. Han fortsætter med at tilføje, at: “jeg er meget fokuseret og fast besluttet på yderligere at accelerere den voksende succes hos A Clean Spirit mod målet, og at vi gennem hele produktets rejse fra jord til bord konstant har øjnene rettet mod, hvordan at vi for hvert enkelt produkt altid træffer de mest bæredygtige valg vi har, mens vi stadig tilbyder en førsteklasses oplevelse i et glas rom.

Fra indkøb af råvarer til fremstilling af produkter, emballage og distribution, prioriterer A Clean Spirit bæredygtighed i alle led i værdikæden. De bruger miljøvenlige teknologier og processer, fremmer effektiv brug af ressourcer samt giver tilbage til lokalmiljø og befolkning ved aktivt at opsøge partnerskaber med ligesindede organisationer og mennesker for at drive den positive forandring. Et godt eksempel på dette er rom-serien ’Ron Sostenible’ som produceres på et af verdens grønneste destillerier i Den Dominikanske Republik, hvorfra den transporteres i tønder på et gammeldags sejlskib over Atlanten helt uden brug af motorkraft. Først når rommen kommer til Europa, hældes den på flasker lavet af 96 % genbrugt og omsmeltet glas. Det understreger, at A Clean Spirit vil stræbe efter at forblive på forkant med bæredygtig forretningspraksis, og ved at gøre det inspirere til at arbejde sammen andre mod en mere bæredygtig kommerciel forretningsfremtid.

Med tilføjelsen af Mark Winslow er teamet i A Clean Spirit klar til mere ekspansion og hurtigere vækst. Virksomhedens forpligtelse til bæredygtig, ansvarlig kommerciel tilgang har allerede skabt genklang hos forbrugere i Danmark og over andre dele af verden, og denne tilføjelse vil hjælpe med at sikre virksomhedens fortsatte succes og positive indvirkning på industrien.

”Frem for alt er bæredygtighed ikke kun et virksomhedsansvar; det er en forpligtelse, som vi skylder vores partnere, forbrugere, medarbejdere og planeten. Vi er stærkt engagerede i vores bæredygtighedsmål, og vi vil fortsætte med at innovere, lære og vokse i forfølgelsen af denne vision tilføjer grundlægger Bintu Singh slutteligt.

For mere information om A Clean Spirit, besøg venligst www.acleanspirit.dk.

Kontakt:
Chief Product Officer Bintu Singh
Email: BS@acleanspirit.dk
Phone: +45 27 28 95 35

###

Om A Clean Spirit:

A Clean Spirit er en innovativ spiritusvirksomhed, der er engageret gennem bæredygtig forretningspraksis og kommerciel levedygtighed for at skabe en mere positiv og kvalitativ forbrugsoplevelse og indflydelse i verden. For mere information, besøg venligst www.acleanspirit.dk

Mark Winslow (CEO)
Bintu Singh (CPO)
Søren Offer (Investor)
Designed by fingerspitz*