Menu

→ 700 ml flasker

→ 40% VOL

→ Fuldt tropisk lagret på
Den Dominikanske Republik

→ Lagret på amerikanske bourbon fade i 12 måneder

→ Lavet på saft fra sukkerør (ikke melasse)

→ Baseret på den mest bæredygtige løsning, som understøtter den enestående smag.

→ Vi vælger aldrig bare den nemme løsning. Vi gør tingene på den rigtige måde – også selvom det ikke er den letteste.

→ 700 ml flasker

→ 40% VOL

→ Fuldt tropisk lagret på
Den Dominikanske Republik

→ Lagret på amerikanske bourbon fade i minimum 8 år.

→ Lavet på saft fra sukkerør (ikke melasse)

→ Baseret på den mest bæredygtige løsning, som understøtter den enestående smag.

→ Vi vælger aldrig bare den nemme løsning. Vi gør tingene på den rigtige måde – også selvom det ikke er den letteste.

→ 700 ml flasker

→ 43% VOL

→ Delvist tropisk lagret på
Den Dominikanske Republik og Tyskland

→ Lagret på amerikanske bourbon fade i minimum 8 år efterfulgt af 5mdr på hhv. PX Sherry og Oloroso Sherry.

→ Lavet på saft fra sukkerør (ikke melasse)

→ Baseret på den mest bæredygtige løsning, som understøtter den enestående smag.

→ Vi vælger aldrig bare den nemme løsning. Vi gør tingene på den rigtige måde – også selvom det ikke er den letteste.

Designed by fingerspitz*