
Mojito-cocktail:
Tag en halv økologisk lime og skær den i mindre stykker. Put det i et long drink glas sammen med en lille teske økologisk rørsukker og 10-15 Mynteblade. Stamp det godt sammen. Det er vigtigt at der stampes godt, så der kommer lidt af olien ud af skallen på fra limefrugten. Tilsæt 1 cl sukkersirup* og 2-3 cl Striped Skunk. Tilsæt masser af is og top cocktailen op med 6 cl Danskvand.
*Lav nemt din egen sukkersirup ved at tage 200 g økologisk rørsukker til 1 dl vand og kog det op. Det er vigtigt at alt sukkeret er helt opløst. Lad det køle af og opbevar det herefter køligt. Holdbarhed: 1 uge på køl.

→ Smagsnoter: Italienske urter, Mint, Sødme
→ Fermenteret i 2,5 uger på mint gær
→ Produceret i Danmark på økologisk melasse fra Paraguay
→ Inspireret af jamaicansk rom
→ Genbrugs-glasflasker
→ 500 ml flasker
→ 69,3% VOL